Wiek: 20 Dołączyła: 20 Sie 2005 Posty: 20 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2007-12-26, 14:56
Ja przywitam się chyba poraz drugi
kiedyś się zarejestrowałam, a dzisiaj przegladając moją starą pocztę znalazłam maila z tego forum i postanowiłam wejść
witam wszystkich ponownie
Elo,elo jestem tu nowa...Witam wszystkich i pozdrawiam ciepło,mam 23 lata i zamierzam studiowac inzynierie dentystyczna lub uczyc sie w policealnym techniki dentystycznej...Oprocz tego zajebiscie lubie klubowa i hip hop...
Witam wszystkich nowych userów i życzę miłego pisania
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Ach...jak mnie tu dawno nie było...chyba już z rok Pozmieniało się troszkę w wyglądzie...doszło kilka tysięcy nowych postów Ale konta mi nie usunęliście Nom więc...WITAJCIE po dłuuuuuugiej nieobecności
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!