Imię: Olga
Wiek: 20 Dołączyła: 08 Maj 2006 Posty: 1237 Skąd: Sao Paulo
Wysłany: 2006-07-21, 15:23
uwielbiam reklamy plusa:) kocham kabaret mumio:) ale nienawidze reklam w czaasie jakiegos filmu bo jak juz wielu wspomniało trwaja po 15 a nawet wiecej minut..... teraz jest dobra reklama jak temu kolesiowi sutki rosna:) nie moge z nije jest niezła:)to jest chyba jakis cukierkow mietowych nie jestem pewna:)
teraz jest dobra reklama jak temu kolesiowi sutki rosna:) nie moge z nije jest niezła:)
A mi się nie podoba W ogóle jakoś jej nie rozumiem..
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
A ja wczoraj bylam na genialnej komedii<LOL> co prawda nie polskej ale genilanej Zpraszam was do obejrzenia supersamca, niebanalna zabawa i nutka perwersji, to co tygryski lubia najbardziej, polecam
A ja wczoraj bylam na genialnej komedii<LOL> co prawda nie polskej ale genilanej Zpraszam was do obejrzenia supersamca, niebanalna zabawa i nutka perwersji, to co tygryski lubia najbardziej, polecam
eeeem to nie ten temat
Nie znosze reklam. Dlatego najlepszy jest c+ i hbo
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Wysłany: 2007-12-05, 22:37
e tam, ja ogladam glownie jakiegos zigzapa czy CN to tam nie ma reklam zle programy ogladacie zreszta calego filmu to ja nie ogladalam kupe lat temu seriale sa lepsze niz filmy
No co prawda reklama sie przydaje np. żeby siknąć, kupknąć, herbate zrobić itp. no ale bez przesady...
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!