Co sądzicie o skazaniu Saddama Husajna na karę śmierci, i to jeszcze w taki sposób? Czy to prawidłowe i etyczne?
Dodatkowo nagranie z egzekucji zostało umieszczone w Internecie
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Wiek: 98 Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 274 Skąd: z InTeRnEtU:P
Wysłany: 2007-01-07, 11:16
ekzekucja powinna byc!!!
bardzo dobrze zrobili , tylko wydaje mi sie ze to mogl byc nie on hehe
przeciesz on mial tyle sobowtorow:D
a z tym pokazaniem egzekucji w internecie to przesada;/
czytalem artykuly gdzie pisali iz po obejzeniu egzekucji Saddama w internecie kilkoro dzieci popelnilo samobojstwo wlasnie wieszajac sie
_________________ <><>kiedyś uczyłem się chodzić...
teraz uczę się latać!<><>
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
Dobrze ze dokonano egzekucji na tym czlowieku. Ale z tym filmem w internecie to przesada.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
-------------
Saddam Husajn dyktator/tyran/morderca stworzony przez USA i zgładzony przez USA
Publiczna egzekucja umieszczona w internecie dowód na to że Świat jest chory, że ludzie kochają dramat, podnieca ich śmierć, ludzkie cierpienie etc... totalne nie uszanowanie czyjegoś życia. Z tego co zrozumiałem został stracony podczas modlitwy... także to już przekracza wszelkie granice =/
Jego śmierć niczego nie zmieni a nikt na ziemi nie ma prawa decydować o życiu i śmierci innej osoby bez względu kim była i co zrobiła ...
_________________ pogodziłem się z życiem i już sie nie jestem gniweny ...
Wiek: 98 Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 274 Skąd: z InTeRnEtU:P
Wysłany: 2007-01-07, 15:57
wlasnie dobrze ze kara smierci !!
jak by dostal dozywocie to kur** chcesz takiego smiecia utrzymywac przez cale zycie za nasze pieniadze??
on nie zaslugiwal nawet na to zeby zyc!!
karac moze nas tylko bog a nie zaden saddam !!!
_________________ <><>kiedyś uczyłem się chodzić...
teraz uczę się latać!<><>
Dobrze napisane, karać może jedynie Bóg, a nie człowiek
-------------