PORTAL
                                   FORUM
                                DOWNLOAD
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    GRUPY

Forum ogólnotematyczne gniewni.org

forum dla ludzi z charakterem

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj • Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
samookaleczanie
Autor Wiadomość

Chabrosek 
.

Wysłany: 2008-01-19, 18:28   

Dasz sobie radę :D

Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   88%   8/9

Cleas 
.
zabłąkana dusza

Imię: Anna

Wysłany: 2008-01-19, 20:13   

z Twoim wsparciem napewno :D :ok:

Poziom: 6 HP   1%   1/104
   MP   100%   49/49
   EXP   28%   4/14

klown szyderca 
.
PrawieJakJohnnyDeep

Wysłany: 2008-02-02, 23:38   

Cleas napisał/a:
Psychicznie czyli jak?? doradź mi... bo jako jedyny zainteresowałeś się moją sprawą...

Tak samo jak zadając sobie ból żyletką. Jeśli cięcie się nie sprawia Ci trudu to także walka psychiczna nie powinna sprawiać Ci trudu. Ewentualnie zastanowić się dlaczego ludzie traktują Cię w taki sposób i spróbować naprawić swoją wadę. Albo jak już wspomniałem wcześniej nie dać sobie pluć w twarz tylko odeprzeć ataki.
Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!

Poziom: 36 HP   19%   714/3758
   MP   50%   902/1794
   EXP   47%   65/138

Cleas 
.
zabłąkana dusza

Wysłany: 2008-02-03, 13:15   

Łatwo powiedzieć trudniej zrobić.... ludzie mnie traktuja tak bo jestem "typem samotnika" lubię swoje towarzystwo.. nie zalezy mi na duzym gronie... nie potrafię szybko zaufać drugiemu człowiekowi.... moi rówiesnicy tez zwracaja uwage na to, że nie chodze na imprezy... wole siedzieć w domu... nie wiem dlaczego uwazają to za cos dziwnego...
jestem jaka jestem..... dobrze mi z tym... i nie cięłam się z tego powodu, że jestem inne lecz z tego, że przez moja odrębność musiałam nasłuchać się wyzwisk i obraźliwych docinek....

Już praktycznie nie tnę się..choć czasami mam ochotę to zrobić.. ale staram się z tym walczyć i jak narazie udaje mi się wygrywać...

MP   100%   49/49
   EXP   28%   4/14

klown szyderca 
.
PrawieJakJohnnyDeep

Wysłany: 2008-02-07, 22:15   

Odrębność nie jest czymś dziwnym, każdy jest inny i lubi co innego i inaczej spędzać czas. Jedni wolą imprezować z 40innymi znajomymi a inni wolą posiedzieć w domu. To całkowicie normalne zachowanie. Może spróbuj im to w jakiś sposób następnym razem wytłumaczyć że nie lubisz imprez i że wolisz posiedzieć w domu i odpocząć albo coś takiego.
A jeśli dobrze się czujesz z tym jaka jesteś to wszystko jest w jak najlepszym porządku, a reszcie nic do tego i powinnaś to olać a nie przejmować się tym jakby to było najważniejsze na świecie.
Gratuluje postępów ;)
Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!

MP   50%   902/1794
   EXP   47%   65/138

Cleas 
.
zabłąkana dusza

Wysłany: 2008-02-08, 18:20   

:D fajne uczucie nie poddawać się.. teraz gdy zmieniłam szkołę.. chodze do 1 liceum i z mojej miejscowości nie ma nikogo w nowej klasie.. koleżanki i koledzy poznają mnie taką jaka jest... i to jest fajne.. nikt nie przedstawia mnie z jakiegoś punktu widzenia.. więc nie mogą sobie wyrobić opinii o mnie z czyjejś gadki :)

walka jest trudna.... nie ma co kłamać na ten temat.... anie nie poddam się... bo zalezy mi na wygranej:)

dzięki za dobre rady i komentarze, które czasami były nieprzyjemne ;)

MP   100%   49/49
   EXP   28%   4/14

klown szyderca 
.
PrawieJakJohnnyDeep

Wysłany: 2008-02-24, 11:54   

Nieraz rady muszą być nieprzyjemne ;) . Więc wszystko zaczęło się dobrze układać? Walka jest trudna ale gdy zacznie przynosić efekty będzie coraz lepiej aż w końcu wszystko będzie takie jakie powinno ;) /
Pozdrawiam

MP   50%   902/1794
   EXP   47%   65/138

Cleas 
.
zabłąkana dusza

Wysłany: 2008-02-26, 19:22   

klown szyderca napisał/a:
Więc wszystko zaczęło się dobrze układać?

:( nic się nie układa.. znowu to zrobiłam.. 3 dni z rzędu.....

a wszystko przez cyrograf....... nie mój..przyjaciela... do którego jestem przywiązana.. i zawarłam z nim pakt :/

MP   100%   49/49
   EXP   28%   4/14

klown szyderca 
.
PrawieJakJohnnyDeep

Wysłany: 2008-03-17, 20:58   

Cleas napisał/a:
:( nic się nie układa.. znowu to zrobiłam.. 3 dni z rzędu.....

Ponownie spytam. Co Ci to do cholery daje??!! Naprawde wybierz sie do jakiegos specjalisty może pomoże Ci rozmowa z nim. Wbrew pozorom są to naprawde inteligentni ludzie którzy pomogli już nie jednemu.
Pozdro

MP   50%   902/1794
   EXP   47%   65/138

Cleas 
.
zabłąkana dusza

Wysłany: 2008-03-24, 14:51   

Co mi to daje.. wyładowanie flustracji na sobie nie na kimś...

jak na razie po tamtych pechowych dnia udało mi się to opanować.. narazie.. ale co będzie później nie wiem :/

specjaliści zawsze gadają to samo.. wolę do nich nie iść..zresztą w moich okolicach nie ma nikogo takiego :(

MP   100%   49/49
   EXP   28%   4/14

mArTuSkA 
.

Wysłany: 2008-05-10, 21:47   

Mam koleżanek która to robi gdy jest jej źle ma doła..normalnie spytałam dlaczego powiedziała że sobie nie radzi. Wiec mowie ze to nie jest żadne wyjście z problemów.."ALE MNIE TO USPOKAJA,DAJE UKOJENIE... trudno pomóc takiej osobie. Obiecuje że nie zrobi tego wiecej..a gdy przychodzi taka chwila,takie załamanie robi to poraz kolejny..
Ja zawsze byłam temu przeciwna i jestem. Sama osobiscie tego nie robie bo nie wiem czy sie boje ale NIE CHCE.
3maj sie dziewczyno i naprawde nie warto tego robic poniewaz to nic nie da...problemy beda narastały a Tobie będzie z tym jeszcze gorzej.

Poziom: 13 HP   1%   3/370
   MP   100%   176/176
   EXP   30%   9/30

Cleas 
.
zabłąkana dusza

Wysłany: 2008-05-25, 15:44   

mArTuSkA napisał/a:
3maj sie dziewczyno i naprawde nie warto tego robic poniewaz to nic nie da...problemy beda narastały a Tobie będzie z tym jeszcze gorzej.

dzięki za wsparcie choc te ostatnie słowa nie brzmią miło.

Co jak co narazie udaje mi się tego nie robić... narazie.. bo nic nie wiadomo
zwłaszcza teraz..wczoraj była chwila słabości ale obeszło się bez krwi... naszczęście.
Lecz czy następnym razem znowu uda mi się tego uniknąć

Nie wiem..... tego to nawet Pan Bóg nie wie.

MP   100%   49/49
   EXP   28%   4/14

Jadźka 
.

Wysłany: 2008-07-31, 20:35   

No wlasnie tego nie rozumiem, nie dosc, ze rania Cie inni ludzie, to jakby bylo malo, sama jeszcze sie okaleczasz.. moze te razy maja rozne oblicze, ale sam fakt :|

Nigdy nie rozumialam, jak mozna sie ciac, trzeba miec naprawde problem ze soba..

Cleas, moze powinnas zadac sobie pytanie po co to robisz? jesli dobrze pamietam, to nie masz blizn, wiec nawet pamiatek po tym nie masz.. mam nadzieje, ze z tego wyrosniesz, nie bedziesz miec blizn i zapomnisz o takim sposobie ucieczki od problemu ;) powodzenia.

Poziom: 3 HP   2%   0/44
   MP   100%   21/21
   EXP   33%   3/9
Odpowiedz do tematu