Skąd wiedzieć, jak poznać że chlopakowi zależy tylko na tzw "zaliczeniu"???Że chce tylko seksu a później zniknie?
najlepiej zaproponowac facetowi uklad polegajacy tylko na sexie. i teraz:
a) jak przystanie entuzjastycznie na propozycje, to rozchodzi mu sie tylko o sex
b) jak bedzie mial troche dziwna mine, to istnieje szansa, ze liczyl na cos wiecej
c) jak powie, ze nie ma mowy i ze to koniec, to mamy bardzo duze prawdopodobienstwo, ze mu na nas zalezalo
a tak na serio, to jesli typek nie bedzie nachalny w tej kwestii, to mozna tego nie umiec oszacowac. jeden "zalicza" na fure, skore i komore, a drugi na dzentelmena i nieskazitelne wrazenie. nie wiadomo co gorsze
ja jak chciałam sprawdzić czy zalezy mu tylko na seksie czy też nie, zadzwoniłam do niego wypita i powiedziałam, że mi sie chce i ma przyjechać, przyjechał, ale jak zobaczył, że mam wypite położył mnie spać, dał buziaka na dobranoc i odjechał, chciałam tylko zaznaczyć, że 'znamy się' już długo
ja jak chciałam sprawdzić czy zalezy mu tylko na seksie czy też nie, zadzwoniłam do niego wypita i powiedziałam, że mi sie chce i ma przyjechać, przyjechał, ale jak zobaczył, że mam wypite położył mnie spać, dał buziaka na dobranoc i odjechał, chciałam tylko zaznaczyć, że 'znamy się' już długo
Myślę że "yta" właśnie to miała na myśli pisząc tego posta. Same widzicie że nie każdemu zależy tylko na seksie
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Ale jak widać są jeszcze tacy którzy tak myślą . W końcy seks to nie wszystko.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!