ja napewno nie zgodzilabym sie na taki wyczyn, ogolnie jestem za sexem po slubie ale zobaczymy jak to bedzie w przyszlosci...
nie mam nic przeciwko sexu bez zobowiazan, znam duzo osob dla ktorych sex jest tym samym co pocalunek i nie widza w tym nic dziwnego kiedy kochaja sie z kazym swoim partnerem
Imię: Piotr
Wysłany: 2005-05-10, 22:18
Cytat:
nie mam nic przeciwko sexu bez zobowiazan, znam duzo osob dla ktorych sex jest tym samym co pocalunek i nie widza w tym nic dziwnego kiedy kochaja sie z kazym swoim partnerem
dla niektórych kobiet pocałunek oznacza tez miłosc
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie
Wysłany: 2005-05-11, 19:38
Cytat:
tego sie najbadziej obawiam, juz teras mam dziwne fantazje sexulalne a co mowic jak bede miala stalego partnera
nie wiem jak wam ale USA kojaży mi sie z krajem wysoko rozwiniętym i dziwi mnie to (już CI coś podobnego mowilem) że jesteś jeszcze dziewica i z takim założeniem w świat wychodzisz.
_________________ !! otarod Kiedy się siega po gwiazdy upadek jest bolesny......
Cytat:
tego sie najbadziej obawiam, juz teras mam dziwne fantazje sexulalne a co mowic jak bede miala stalego partnera
nie wiem jak wam ale USA kojaży mi sie z krajem wysoko rozwiniętym i dziwi mnie to (już CI coś podobnego mowilem) że jesteś jeszcze dziewica i z takim założeniem w świat wychodzisz.
wiesz ze jestem w usa to nie zmienia faktu ze starce swoje dziewicstwo szybko bo wszystkie dziewczyny w mojim wieku juz dawno to stracily. Fakt, amerykanie juz dawno w tym wieku sa PO pierwszym razie i dla nich to jest cos normalnego, tak samo jak pocalunek
Sex bez zobowiązań to coś nie w moim stylu. Jeśli ktos decyduje się na taki krok powinien pamiętać o ryzyku zarażenia się jakimś świństwem i w ogóle (babcia mi mówiła). A takie sprawy dotyczą pustych laleczek albo zdesperowanych starych panien. a słyszeliście o tabletkach gwałtu?
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]