Sex bez milosci jest zecza najprzyjemniejsza a sex z milosci najpiekniejsza takie jest moje zdanie na ten temat.
Jacobs napisał/a:
Ja mowie sex w sesie aktu fizycznego nie majacego nic z miloscia tylko dla przyjemnosci a sexem miedzy dwoma ludzmi bardzo sie kochajacymi.
eeeeeeeeeeeem.......
To zależy tylko i wyłącznie od ludzi i od podejścia do tego. Ale jakoś wątpię że po takim zajściu któraś ze stron nie poczuje czegoś więcej do tej drugiej osoby. Poza tym jak dla mnie nie ma damsko-męskiej przyjaźni. A do sexu nie potrzeba miłości. Bo jeśli tak by było to "dziwki" zawinęłyby interes bo nie miałyby zarobku.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Imię: Jakub
Wysłany: 2007-09-05, 16:34
Cytat:
sex sex i jeszcze raz sex
Niekoniecznie, moglo sie nie spodobac mogli zdecydowac ze to nie powinna juz wystapic ale chca dalej koontynuowac przyjazn. Albo po prostu sie sobie nie spodobali nago. Mozna powiedziec ze wyjatki potwierzdzaja regule, w tym przypadku jest ok 50% szansy na sex w pozniejszym czasie wlasnie miedzy tymi dwoma przyjaciolmi.
Niekoniecznie, moglo sie nie spodobac mogli zdecydowac ze to nie powinna juz wystapic ale chca dalej koontynuowac przyjazn. Albo po prostu sie sobie nie spodobali nago. Mozna powiedziec ze wyjatki potwierzdzaja regule, w tym przypadku jest ok 50% szansy na sex w pozniejszym czasie wlasnie miedzy tymi dwoma przyjaciolmi.
Szczerze mówiąc to nie bardzo rozumiem twoją wypowiedź.....
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!