Wysłany: 2006-01-10, 15:13 sms sposób na rozmawianie ?!
czy uważacie że smsem można rozmawiać na dłuższą mete tj. czy umiecie wymieniać sie wiadomościami powyżej 10 razy. Może jest to coś relanego ale czy nie jest to męczące i troche oszukane ?!
_________________ !! otarod Kiedy się siega po gwiazdy upadek jest bolesny......
ja to kiedys mialam szal na smsy.. teraz wole zadzwonic.. a pakiektu z taka iloscia darmowych symsow z pewnoscia juz bym nie brala... czasem skrobne do mojego mena cos milego .. ale oglnie wole zadzwonic..
_________________ ---=== No bo wiesz ze słońce z deszczem wywoluje tęcze ===---
Mi sie czasem chce pisać smsy czasem nie. Ogulnie jak mam dobry dzień i śmiesznie się psize to moge wysłać te 10 wiadomości, ale czasem to mi się nie chce nawet 1 wyslać i wole zadzwonić
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Imię: Piotr
Wysłany: 2006-01-10, 21:09
Napisać esa z krótka wiadomością a nie by w pełni wykorzystac 160 znaków
teraz wszedzie jest sekundowe naliczanie wiec za cene 15 sekund wypowiesz napewno wiecej znaków bardziej zrozumiale i szybko dostaniesz odpowiedź
muriel napisał/a:
Nie zawsze mam smsy po groszu, jedynie do orange
nawet teraz juz ta promocja wyszła mozesz miec za 6 gr do orange
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie
Imię: Piotr
Wysłany: 2006-01-10, 22:38
Ale to jest chyba jasne ze to szybciej załatwisz i lepiej sie wysłowisz sprawdzałeś niesprawdziłes chyba nigdy ile słów ze sobą mozna wymienic w ciagu 15 sekund
a 15 sekund rozmowy kosztuje jak jeden sms a czasami musisz wysłać 2 smy to masz 30 sekund rozmowy prosty rachunek
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie
a 15 sekund rozmowy kosztuje jak jeden sms a czasami musisz wysłać 2 smy to masz 30 sekund rozmowy prosty rachunek
Tylko że czasem śmiesznie wyslać smsa Choćby tak z nudów. Jednak jak się chce załatwić coś konkretnego do lepiej zadzwonić. Tylko jak już dzwonie to czasem nei wiem kiedy skonczyć
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"