Imię: Piotr
Wysłany: 2006-06-11, 13:14 SmS/Telefon/MMS itp
Przez co najczęściej sie kontaktujecie ze znajomymi rodzina dziewczyną/chłopakiem ?
przez sms
telefonujecie ?
mało popularny na dłuzsze wiadomosci mms
czy może inny sposób które daje nam telefonia komórkowa
Ja przewaznie dzwonie. To jest najlepsza droga komunikacji. Rzadko pisze sms-y, ale to chyba wynika z tego, że po prostu mi sie nie chce, albo nie mam czasu. Telefon jest praktyczniejszy. Jesli wysylasz komus sms-y to musisz czekać, az ta druga osoba Ci odpisze i liczyc sie z tym, że moze nie mieć srodkow na koncie. Uzywam ich jedynie, aby przekazac komus za ile będe, gdzie jestem, itp.- krotkie informacje, nie wymagające odpowiedzi.
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
A ja czesto sms-y ale tez czesto dzwonie wlasnie w takich sprawach jak mendii
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
JA dzwonie. Prawie tylko dzwonie. SMSy to jak mi się nudzi. To se wtedy siedze i psize. ALbo jak miałem lekcje to wtedy niechciałem dzwonić żeby nei drażnić nauczycieli.
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Wysłany: 2006-09-11, 10:35
Ja, jak użyje T9 też idzie szybciej, można się wyrbić w pisaniu, ale ja nie mam nerwów. Na klawiaturze też nie piszę bardzo szybko, ale wyrabiam się i idzie coraz lepiej
Wole smsy. nie przepadam za rozmawianiem przez telefon. zawsze jakoś brakuje mi słów. rozmawianie przez telefon to nie moja najmocniejsza strona to i staram sie tego w miare mozliwosci unikac
_________________ Jeśli życie to nie zabawa,
to po co żyć?!
Wysłany: 2006-09-11, 12:37
Vandrey napisał/a:
Wole smsy. nie przepadam za rozmawianiem przez telefon. zawsze jakoś brakuje mi słów. rozmawianie przez telefon to nie moja najmocniejsza strona to i staram sie tego w miare mozliwosci unikac
Z tego wynika, że wolisz być anonimowy lub jesteś nieśmiały, albo niedouczony (język polski się kłania)