Wysłany: 2005-04-14, 12:52 Sport dla miłośników sportu i dyskusji o nim....
Siema no wlasnie kochani w tym dziale mozecie po dyskutowac i sporcie w co lubicie grac i dlaczego akurta ten spotr . Zapraszam wszytskich do pisania postow 3maj ta sie
ja lubie unihokej ale dawno w niego nie grałam:)Nie cierpię za to koszykówki bo mnie wnerwia ze wszyscy zamiast strzelać w piłkę to biją po rękach podczas gry
_________________ posłuchaj mnie duszą, a usłyszysz dużo wiecej...
No walśnie tak samo nie nawidze koszykówki tak jak powiedziła wampirzyca zamiast bić w piłke to walą po rekach :):) ślepe matoły najbezpieczniejszy sport to GolF nic nie robisz tylko walisz w tam pileczke jak bardzo złe.... :P:P
Wysłany: 2005-04-24, 22:08
ja pilka nozna. kocham w nia grac!!! uprawiam ten sport od dziecka!!!co do kosza to takze za nim nie przepadam ale dobrze sobie radze z rzutami do kosza
narty tak jak rower, wsiadasz i jedziesz, ja sama sie nauczylam wiec ty tez nie bedziesz mial wiekszych problemow z tym Wink
oj nieprawda jak jezdze na rowerze to nie jestem w panice a jak mam na sobie narty i widze ta gorke ktora mam pokonac to mnie strach zzera-tego nie mozna porownywac;)
oj nieprawda jak jezdze na rowerze to nie jestem w panice a jak mam na sobie narty i widze ta gorke ktora mam pokonac to mnie strach zzera-tego nie mozna porownywac;)
to zalezy na jakies gorce jezdzisz, zaczyna sie od najmniejszych =]