ostatnio przechodziłem koło SP..I tam dzieci góra 5klasa wymieniały sie dzwonkami przez IrDa ...Nie przyglądałem sie aż tak ale jedno z nich miało SE K750i (wow) a drugie Siemensa CXT70 .... O boshe mialem w wakacje CX65 i myslalem ze to dla mnie wypasiony tel (stosunkowo do wieku) Co wy na to ? Poco takim gówniarzom takie cacka ? Apropos ... Chce ktos kupic SE K750i albo CXT70 ? Tanio lol[/u]
Oni traktują bardziej telefon jako zabawke, a nie do komunikowania się. Jedno przed drugim chce też pokazać jaki to ma telefon.
Zgadzam sie, moja siostra ma 11 lat i lata z telefonem wszedzie,Ciagle namawia rodzicow aby jej kupili nowy na kazda okazje(urodziny,choinka) wazne aby pokazac kto ma lepszy,jaka obudowe,tapete, dzwonek czy diode...Ale dodzwonic sie do niej nigdy nie mozna;/
zależy które C60 , C65 , CT65 wogole seria C byla ciulata i tesh myslałem że siemens jest do dupy ale dostałem CX i wogole taki lol....Lepszy niż nokia! Aparat ma 0,31mpx a zdjecia robi lepsze (o niebo lepsze) niz nokia 6230....Więc nie każdy siemens jest zły...A wogóle SX1 to cudo tylko ten wyglad
RaFeN napisał/a:
a po co tobie telefon skoro i tak żadko go odbierasz n
bo najczęściej mam go na półce w innym pokoju i nie slysze jak ktos dzwoni
brzoskwinka napisał/a:
moja siostra ma 11 lat i lata z telefonem wszedzie,Ciagle namawia rodzicow aby jej kupili nowy na kazda okazje(urodziny,choinka) wazne aby pokazac kto ma lepszy,jaka obudowe,tapete, dzwonek czy diode...Ale dodzwonic sie do niej nigdy nie mozna;/
to moja siorka lata za odtwarzaczem MP3 ...lata po całej chałupie az do usrania a wiem ze i tak nie dostanie
masa ludzi nie tylko dzieciaków kupuje telefony choć wcale nie są im potrzebne
vo taka moda bo dziś nie wypada byźć bez telefonu
ja mam starego jak na dzisiejsze czasy siemensa c-45 i dałem go sobie wcisną dopiero gdy wyjechałem z domu na studia
słuzy jako telefon a nie zabawka od głupot mam komputer
_________________ Kiedy się urodziłeś, wszyscy się cieszyli, a ty płakałeś.
Żyj tak, aby kiedy umrzesz wszyscy płakali,
ty zaś byś był szczęśliwy.