Ja chyba widzialem to jest to co po miescie laza zombie. I grupka ludzi zamyka sie w centrum handlowym. Potem uciekaja lodka na inny brzeg i tam tez sa zombi i ich zrzeraja. :grin: :grin: Jak to to to fajne, a jak nie to to nie widzialem
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Mnie sie podobal szczegolnie zaskoczyla mnie koncowka. Choc poczatek tez byl dobry jak wchodzi ta dziewczynka i zagryza ojca. Ale koncowka juz myslalem ze uciekli a tu nagle taki wal doplywaja na inny brzeg a tam juz ekipa truposzow na nich czeka. :grin: :grin: Fajny polecam
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Mi sie zupełnie nie podobał...bardzo przeciętny, żeby nie powiedzieć, że beznadziejny
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Mi sie zupełnie nie podobał...bardzo przeciętny, żeby nie powiedzieć, że beznadziejny n
Podzielam zdanie Mendii nudny i podobny do resszty filmow tego typu.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Mocny poczatek, naprawde dobrze zrealizowany. Reszta ok. Scena gdy koles w centrum handlowym zaklada damskie ciuchy jest powalajaca. A najbardziej rozwala mnie jak strzelaja sobie miedzy innymi do jaya leno i burta reynoldsa
No i jak grali w szachy. Rozbawilo mnie to bvardzo
Koncowka do przewidzenia, ale ogolnie fajna, zywa akcja, sporo humoru. Taki film na relaks, bez zbednego myslenia
Polecam jeszcze Zmierzch zywych trupow, ale to juz dla ludzi rozumiejacych angielski humor