Jestem czasami szczery aż do bólu , w stosunku do wszystkich niestety ale dobrze się z tym czuje
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
I oo to chodzi! Szczerość ponad wszystko. Brzydzę się kłamstwem...
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Imię: Anna
Wiek: 17 Dołączyła: 20 Cze 2007 Posty: 55 Skąd: Bóg wie gdzie :)
Wysłany: 2008-06-09, 19:45
klown szyderca napisał/a:
I oo to chodzi! Szczerość ponad wszystko. Brzydzę się kłamstwem..
zastanawia mnie jedno.. wiele osob pisze tutaj, że są szczerzy.. ale jednak zdarza im się skłamać... co wtedy.. jakieś wyrzuty sumienia.. czy poprostu olewacie to??
Kłamstwo jest czymś czego nie znosze i uważam że powinno się to tępić. Sam staram się nie kłamać. Ale jeśli skłamie to mam wyrzuty sumienia....