oh prosze Ciebie nie mieszkaj electro do techna electro nie ma zbyt duzo basu poprostu jest electryczne i bardziej spokojne a banie to hardstyle i hardcore dopiero rozrywa:P
Nie luubie w ogóle tej muzyki typu techno, elektro i jakie tam jeszcze są typy tego. Jak już to house kiedyś u koleżki posłuchałem i nie było najgorzej. Ale nie ma to jak baunsowe klimaty. HaiPeHaoPe rulez! Wole się przy tym pogibać .
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Tylko na koncercie. Jak wbijam gdzies do klubu to HH odpadad. Czasem dośc przyjemnie wyjśc gdzieś potaniać
Gibanie- ruszanie głową do przodu i do tyłu na luzie. Fajnie się tak słucha hh.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Ja uwielbiam tańczyć przy hardstyl'u. Swojego czasu jak chodziłam do bravo i piramidy ruszałam ostro bioderkami i mocno rączkami ( białe rękawiczki), po pewnym czasie przeszło mi patrzenie na moje latające ręcę mieniące się w strobo.... chyba wydoroślałam. Teraz tańcze do wszystkiego, łapie rytm i parkiet mój Uwielbiam tańczyć. Teraz nauka latynoamerykańskich Może dlatego tak lubię kubańską muzykę i salse
_________________ Uwodzi i porzuca...Kocha i nienawidzi...Aniołem i Diabłem w Sercu... nierozwikłana
ja kiedys bylam na kursie czaczy i bylo fajnie ale juz nic nie pamietam a tanczyc lubie ale w domu hehe na imprezach nie bardzo jakos:P nie jestem zbyt imprezową dziewczyną