Imię: Piotr
Wysłany: 2005-09-17, 10:58
Telefonem komórkowym szpanowało sie 5 lat temu teraz już tego nie ma bo juz prawie kazdy swój telefon ma. A po co telefon ? na ploty na ustawki na spotkania dla biznesu poprostu na to wszystko co kiedyś sprawiał telefon domowy tylko że komórkowy mamy zawsze przy dupie nawet w terenie a do tego ma wiecej opcji takie jak smsy inny rodzaj kontaktu;]
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie
Dla niektorych szpan, dla niektorych potrzeba- wkoncu kazdy ma komorke ale nie kazdy ma ja za np 2000 tys,-wtedy to jest szpan-bo napewno nie potrzeba!
Dla mnie komorka jest bardzo potrzebna,zawsze moge zadzwonic do domu,do znajomych,itp.
Komorka napewno pomaga wiele w zyciu,ulatiwa komunikowanie sie z ludzmi!
Imię: Klaudia
Wysłany: 2005-09-17, 12:27
Przydatna jest komórka nie powiem. Chociaż mój brat doskonale sobie i bez niej radzi.
A co do telefonów z aparatem to kompletna bzdura! Ani to ładne te zdjęcia tylko psują szybciej komórę.
Wysłany: 2006-09-04, 14:06
muriel napisał/a:
A co do telefonów z aparatem to kompletna bzdura! Ani to ładne te zdjęcia tylko psują szybciej komórę.
Tu sie zgadzam. Zdjęcia z komórki są jakościowo brzydkie.
Co do telefonu dla mnie przydatna rzecz, nie do zabawy, ale w razie potrzeby moi bliscy wiedzą, gdzie jestem i się nie martwie. Ostatnio przydał mi się w lesie.
Imię: Olga
Wiek: 20 Dołączyła: 08 Maj 2006 Posty: 1237 Skąd: Sao Paulo
Wysłany: 2006-09-04, 19:21
Dokładnie.. ja mam tel bo ejst mi bardzo potrzeby... nie szukam i specjanie nie wydaje na jakis tel.,z bajerami bo nie jest mi to potrzebne.. chce poprostu tel.. aby sie skontaktowac z kims itp.. a po drugie sa osoby ktora maja dla szpanyu takie tel.. np.. po co takim dzieciom z pierwszej klasy podstawowki tel... dla mnie to jets chore.. ze rodzuce daja takiemu małemu tel.. i to jeszcze do szkoły gdzuie moga mu ukrasc..
ja tam nie mam fona z jakims bajerami, mam aparat ale z niego nie korzystam i ma cala reszte co inne fony. A przydaje sie, bo zawsze moge zadzwonic, skontaktowac sie z ludzmi. Jak dla mnie fon za 2000 to istna glupota.
Fakt ceny dobrych telefonó są przesadzone, ale idą w dół. A policz też sobie ile musisz włożyć kasy w aparat, mp3 player i telefon Napewno niewyjdzie 2000 ale też troche wyjdzie.
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"