Nie obrażaj mojego cudownego, kochanego, przeuroczego Skarbeńka!!!! Musisz go pokochać tak samo jak ja! To rozkaz księżniczki!
klown szyderca napisał/a:
Najlepsze teledyski sa polskie tzn Hip hopowe polskie
Heh... w TV mozna zobaczyć same teledyski Meza i takich tam innych discopolowców. A jeśli chodzi o prawdziwe, polskie teledyski HHowe to nic nie ma w nich porywającego, bo na dobry klip to ich nie stać, o!
Z zagranicznych podobają mi sie niemal wszystkie teledyski Jay-Z
Stary Jay-Z ok, nowy czysta komercha
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Nie ma nowego Jaya Mendii te nowe teledyski sa tylko z udziałem Jaya-Z
mendii napisał/a:
Nie obrażaj mojego cudownego, kochanego, przeuroczego Skarbeńka!!!! Musisz go pokochać tak samo jak ja! To rozkaz księżniczki!
eeeeee niee Nie pokocham takiego okopnego pyska poza tym nie jestem gejem
mendii napisał/a:
w TV mozna zobaczyć same teledyski Meza i takich tam innych discopolowców.
Mezo to nie jest hh
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Jest!! Mój kolega lubi starego Jaya, a nowego nie znosi!
Nie pokocham takiego okopnego pyska
No to chociaz poudawaj! Przeciesh to sama cudowna słodyczzzzz!! Ty sie klown po prostu nie znasz, o!
Mezo to nie jest hh
A no to wybacz Ascetoholix/ Liber/ Verba/ Lajner/ Trzeci Wymiar, to hh?
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Jest!! Mój kolega lubi starego Jaya, a nowego nie znosi!
Może ten twój "kolega" albo Ty myli Jaya-Z z kimś innym. Ostatnia płyta Jaya ma tytul "The Black Album" i jest to ostatnia płyta Jaya bo zakończył on już kariere i wystepuje teraz tylko gościnnie.
mendii napisał/a:
No to chociaz poudawaj! Przeciesh to sama cudowna słodyczzzzz!! Ty sie klown po prostu nie znasz, o!
Całkiem możliwe że Klown sie niezna na facetach w końcu sam nim jestem
mendii napisał/a:
no to wybacz Ascetoholix/ Liber/ Verba/ Lajner/ Trzeci Wymiar, to hh?
yyyyy nie napewno nie. Przynajmniej nie dla mnie
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Proponuje szukać przez bearshare inaczej trudno bedzie Ci znaleźć no albo też torrenty np www.torrenty.org