A ja nie działam? Wymyśliłam przecież przesliczny wierszyk Ale Ty oczywiscie muszisz niszczyć moja kariere przez te bezpodstawna krytyke Jak mi sie nie uda to będzie Twoja wina
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
A ja nie działam? Wymyśliłam przecież przesliczny wierszyk Ale Ty oczywiscie muszisz niszczyć moja kariere przez te bezpodstawna krytyke Jak mi sie nie uda to będzie Twoja wina
No super a o co chodzi w tym przeslicznym wierszyku?
jezeli masz talent to moja bezpodstawna krytyka go nie zniszczy
No super a o co chodzi w tym przeslicznym wierszyku?
Krytykujesz, a nie rozumiesz Mam Cie!!!
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
Hym...ja tam nie dostrzegłam żadnych błędów Ale nieważne...powiedzmy, że to taki zamierzony cel poetycki
-------------
Imię: Olga
Wiek: 20 Dołączyła: 08 Maj 2006 Posty: 1237 Skąd: Sao Paulo
Wysłany: 2006-06-06, 18:07
refen jesli chcecie to sie smiejcie mi nie było wtedy do smiania jak to pisałam... miałam takie problemy ze koniec.. ale to juz inna sprawa i to nie jest dla mnie powd dla smiania ale jak cos wymysle to napewnmo tu włoze;)
Niechce cię zniechęcać wymyśl coś jeszce i nam przedstaw. My się przecież nieśmiejemy.
Haha, a tylko byście spróbowali Jak sie mozna smiać z tak przepięknego, wspanialego, uroczego arcydzieła?
-------------