mendii napisał/a:
To trafia do ograniczonej liczby odbiorców
Raczej do ograniczonych odbiorców. Niechce cię zniechęcać wymyśl coś jeszce i nam przedstaw. My się przecież nieśmiejemy.
olenka napisał/a:
refen jesli chcecie to sie smiejcie mi nie było wtedy do smiania jak to pisałam... miałam takie problemy ze koniec.. ale to juz inna sprawa i to nie jest dla mnie powd dla smiania ale jak cos wymysle to napewnmo tu włoze;)
To o smianiu to chyba do mnie było...ale moge sie mylić
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
. Ale nie było wcale tak strasznie tylko w sumie nie załapałem dokladnie o co biega to ma jakieś przesłanie
Oczywiscie ze nie bylo strasznie, tylko przecudnie
Ehh...wiedziałam, że to do Was nie trafi
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Ostatnio siedzac na tronie cos wymyslilem niezbyt madrego aczkolwiek brechowego:D jakis krotki wierszyk czy jak sie takie cosie nazywaja:D
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!