Dlaczego wąłsnie ten sport ?! Co was w nim pociąga?!
Hm... bo tylko to potrafie!
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
A ja lubie grać w karty a w szczególności w pokera Dalczego?
-duzo wariantów gry( odmian pokera i wogóle gier karcianych)
-można wywierać nacisk psychologiczny (Hhahahahah dobra sprawa)
-w zależności o co lub na co isę gra mozna dużo zyskać
-Bo mam do wyboru jeszcze szachy i bilard (szachów nie lubię a wbilarda nie umiem i nie ma chętnych do nauczania)
Pozatym to chyba tylko ekstramalne nic nie robienie
Mam pytanie: Czym wy byscie się zajmowali gdybyście mieli poważnie ograniczona mozliwość ruchu?? (Only spacerki i nic wiecej)
A ja tego nie potrafie
Najbardziej lubie siedziec w fotelu i ogladac tv ewentualnie pojezdzic na rowerze.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Wiek: 98 Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 274 Skąd: z InTeRnEtU:P
Wysłany: 2006-08-23, 10:48
RaFeN napisał/a:
Nie uznał bym tego za sport
LOL
co ty gadasz przeciesz za granica sa juz normalne zawody prowadzone w tej dyscyplinie , prowadzony jest ranking i normalne druzyny , ktore maja swoje terminaze i tabele
_________________ <><>kiedyś uczyłem się chodzić...
teraz uczę się latać!<><>
RaFeN napisał/a:
Nie uznał bym tego za sport Raczej za dovrą zabawe jak skateboarding(choć to już teoretycznie sport extremalny ). Jest to bardzo ciekawe ale czy odrazu sport ? Dla mnei to świetna zabawa. Lubie wszystko co związane z deskami( deskorolki,snowboard, windsurffing)
bez zadnych zastrzezeń jest to sport
Bardzo fajny sport
_________________ Uwodzi i porzuca...Kocha i nienawidzi...Aniołem i Diabłem w Sercu... nierozwikłana
Wiek: 98 Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 274 Skąd: z InTeRnEtU:P
Wysłany: 2006-08-23, 14:54
sport jest super , na wszystko przyjdze czas;)
czy pilka nozna od zawcze byla znana?
eh.... poczekamy zobaczymy , moze kiedys beda zakladane kluby
pozdrowienia dla wszystki yamakasi:D
_________________ <><>kiedyś uczyłem się chodzić...
teraz uczę się latać!<><>
Imię: Piotr
Wysłany: 2006-08-23, 19:47
RaFeN napisał/a:
To że są prowadzone zawody nieoznacza że to sport Ja tego niemusze uznawać za sport. Są też zawody w pluci pestką.
Sport - rozmaite formy aktywności fizycznej i umysłowej, podejmowane dla przyjemności lub współzawodnictwa. Od zwykłej rekreacji sport różni się tym, że uprawianie go jest związane z przestrzeganiem szeregu reguł obowiązujących w danej dyscyplinie, jednak praktycznie granica między sportem i rekreacją jest dosyć płynna.
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie