ja mam 4 godziny w tygodniu i i tak uważam że to za mało
_________________ ..Bywa tak że sie dołuję,wtedy nikt nie wiem co czuję, nad słowami nie panuje i nikogo nie szanuję,robię to często choć potem żałuję..!!
Rety, ja nawet nie pamietam kiedy ostatni raz na WF-ie bylam.
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Imię: Olga
Wiek: 20 Dołączyła: 08 Maj 2006 Posty: 1237 Skąd: Sao Paulo
Wysłany: 2006-05-11, 14:55
ja kocham geografie... to jest moj ulubiony przedmiocik:):) a tak po za tym moze takze byc angol franek (wogule jeyki obce bardzo lubie oprócz niemca) itp:)
madzius14 napisał/a:
Rety, ja nawet nie pamietam kiedy ostatni raz na WF-ie bylam.
Ja nie znosze wf-u niewiem czemu ale nielubie chodzic na wf mam 3h tygodniowo i tylko czasmi bywam na tych trzech .
Chyba niemam ulubionego przedmiotu. Hmm zastanowie sie i wam napisze jakby co:D
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
ja też nie lubie wfu ale to ze względu na nauczyciela... ostatni raz ćwiczyłem w tamtym roku na bieżni na jesień... Aha jeszcze raz zdawałem sprawdzian z gimnastyki ale to tak w stroju
A ja nauczyciela od w-f mam nawet spoko ale niechce mi sie chodzic na ta lekcje. Jakos tak niewiem czemu zreszta kto to wymyslil zeby w liceum byl wf ??
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
tak zdecydowanie tak pani w wieku około 45 lat, z delikatnie mówiąc nadwagą
chodzi o to jak się można było z panią ładnie czasem dogadać dla przygkładu
kumpel zrobił zadanie przy tablicy, z czego był wielce zdumiony że mu się to udało. Skomentował to następująco:
- o dziwo mi wyszło.
Grażynka odpowiedziała:
- nie 'o dziwo', tylko 'prosze pani'
_________________ bądź dla mnie nadzieją gdy się wykrwawię..
Buehehehehe to fajna nauczycielka takich nam potrzeba:D szkoda ze ja niemam takich w sql. Mogly by byc mlodsze niz ta twoja i bez nadwagi;)
Hehehehe u mnie taka lekcja na jedzenie i myslenie niekoniecznie logiczne jest Fizyka faaajna lekcja i spoko nauczyciel:D