Każdy ma swój ulubiony przedmiot w szkole.Lekcję na której potrafi wysiedzieć i nie nudzić się,albo chociaż nudzić się mniej niż zazwyczaj.Jaka jest wasza ulubiona lekcja i dlaczego?
Wysłany: 2005-03-02, 12:01
Polski polski polski bo jestem typowo humanistyczną duszą...Jeszcze coś czego w innych szkołach raczej nie ma-przedmiot, który nazywa się przygotowaniem do teatrologii-bardzo fajniuchne zajęcia...No i jeszcze fiza ze wzgledu na nauczyciela, który rzuca fajnymi tekstami...
Siema
Ok. pytasz o przedmiot?
No to W-F i Informatyka (Technika informacyjna)
To są najlepsze przedmioty w szkole nie słyszałem o lepszych przedmiotach.
Wysłany: 2005-03-05, 18:33
Moja ulubiona lekcja o polski z moją nauczycielką - nie to że polski jest świetny ale po zmianie nauczyciela - to poprostu luźna lekcja - u mnie polski to lekcja wychowawcza, ale najlepszym dla mnie przedmiotem jest w-f dlatego że:
1. Tak jak powiedział to zuber - nie trzeba myśleć.
2. W-F to dla mnie rozrywka i sposob na utrzymanie dobrej kondycji fizycznej.
Pozdro!!!
_________________ Życie to gra - game over co raz bliżej...
Z rególy nie lubie sie uczyc ani chodzić do szkoly..no ale ulubiona lekcja? Hmmm.... chyba Historia mam fajna babke zawsze można pośmiać i woogóle.No ale ja jestem taka MĄDRA że zamiast słuchac na lekcji to przeszkadzam i szydere robie..
Niewiem pamietam, ze w podstawowce ulubiona moja lekcja to w-f był.. obecnie jak to sie mowi gimnazjum ulubiony bylo dyspozycyjna, no w liceum juz zadnego przedmiotu nie lubilem.. moze poza zajeciami o sexie, bo wtedy same 5 mialem.