Imię: Olga
Wiek: 20 Dołączyła: 08 Maj 2006 Posty: 1237 Skąd: Sao Paulo
Wysłany: 2006-08-10, 09:41
nio:) bardzo mi sie podobała moment jak on dla niej spełniał te marzenia:) to było takie słodkie najbardziej z tym teoleskopen i tatuarzem:)az miło było popatrzec:)
a mi sie najbardziej podobal moment jak ona spiewala ta piosenke jejq jak slicznie wygladala:P i jak mowila mu ze ma sie w nim nie zakochiwac a on potem powiedzial jej ze ja kocha i jak sie dowiedzial ze ma bilaczke jejqss
a mi sie najbardziej podobal moment jak ona spiewala ta piosenke jejq jak slicznie wygladala:P i jak mowila mu ze ma sie w nim nie zakochiwac a on potem powiedzial jej ze ja kocha i jak sie dowiedzial ze ma bilaczke jejqss
Znakomicie a mi sie podobalo w filmie suche majtki na dnie morza ze byly suche i damskie nie opisujcie filmow tylko wymieniajcie jakies dobre filmy.
RaFeN napisał/a:
malenka007 napisał/a:
jest chyba do pobrania na torrentach albo Bearshare...:P
Wersja kinowa. Za taką to ja dziękuję.malenka007 napisał/a:
a ja za Garfieldem nie jestem jakos:
Mi się podobał.
Fakt kinowki nieda sie ogladac ale moze znajdziesz gdzies dvdrip choc watpie ze z dubbingiem.
Mi sie nie podobal garfield jedynka taki jakis dziwny.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!