Wysłany: 2005-04-14, 21:51 Ulubiony film, serial, programy, bajka,(byle nie telenowela)
W tym miejscu 0 wiec postanowilem cos ruszyc
Od siebie napisze ze ulubionych filmow mam mnóstwo bo zanim zajolem sie muzyka bylem zaciętym kinomanem ale polecam wszelkie filmy z chlopcem ktory wystapil w takich ekranizacjach jak "Szósty zmysł" i "AI" (czyt. Ej Aj) ktory przez niektorych uwazany jest za "szmire" ale jego przeslanie jest wazne moim skromnym zdaniem
PS. Sadze ze bede czesto wypowiadal sie w tym temacie i czekam takze na jakis ruch z waszej strony.
oo tak AI jak i Szósty zmysł oglądałem, i wogule filmy z tym chłopakiem są dość fajne, ostatnio naprzykłąd w telewizji leciał film z tym chłopakiem o grupce dzieciaków żyjących w czas II wojny światowej tam ogulnie akcja się rozwija, nie pamiętam tytułu niestety ;/ eh.. no ale cóż a moim ulubionym filmem jest matrix
_________________ na impreze, do lasu do domu, na impreze tralala
www.swiru.end.pl <-- zapraszam :D
Ostatnio przypadl mi do gustu film pod tytulem "Nothing Hill" I pewnie wiemy juz o co chodzi. Osobiscie jesli chodzi o moj gust to filmy na tematy uczuciowe prowadza w moich rankingach. A jak jest z wami i waszymi gustami?
Imię: Piotr
Wysłany: 2005-05-01, 16:40
z seriali ogladałem 24h
a teraz ogladam kryminalnych
bajki lubiłe poogladac w stylu filmów animowanych typu shrek ; epokoa lodowcowa
filmy podobaja mi sie kiedy ogladam popodniecam sie z nim pare dni ze był fajny i za kilka dni zapominam ze ogladałem i nieuznaje ich za ciekawe mozna teraz powiedziec ze nie mam ulubionego filmu
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie