Niedawno bylam na lyżwach i bylo bardzo fajnie wiec jesli ktos z Was jeszcze nie byl nigdy na lodowisku to zachecam Mozna sie fajnie powyglupiac;) Oczywiscie jak juz isc to w wiekszym gronie;)
Tak, łyżwy polecam kazdemu To chyba najbardziej lubie. Na lodowisku złamałam sobie dwa razy tę samą noge, ale i tak tam chodze. To chyba juz nałog jest?
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
ze sportow zimowych to jazda na lyzwach, a poza tym kiedy sie da to jazda na rolkach w ramach sportu moge jeszcze poplywac, pojsc na silownie lub na spacer, na wiecej lenistwo mi nie pozwala
co do kibicowania to przede wszystkim pilka nozna, potem biathlon, lekkoatletyka i plywanie, a potem na szarym koncu cala reszta.
Imię: Klaudia
Wysłany: 2006-03-02, 15:18
Uwielbiam grac w siatkówkę
Nie no, ale tak poważnie to lubię jazdę na rowerze i rolkach. Pływac tez lubie, ale tylko w lecie i w jakims naturalnym zbiorniku Spacerki po lesie, łączkach mmm tez praktykuje
W zimie jestem wielką fanką łyżwiarstwa figurowego W lecie natomiast rzadko, kiedy siedzę przed telewizorem, wiec jakos nie kibicuje. Natomiast czasami latam na mecze piłki nożnej jakiegos miejscowego klubu
Tak, łyżwy polecam kazdemu To chyba najbardziej lubie.
nie wiem czemu ale jakoś nie lubie jeździć na łyżwasz;x
trenowałam:
siatkówke
koszykówke
p. ręczną
lekką atletyke a dokładniej skok w zwyż, długo dystansowe biegi i bieg przez płotki
teraz TAŃCZE i chociaż ktoś może powiedzieć że to g*, a nie sport niech pójdzie raz na zajęcia [a nie potańczy w disco] wtedy można zobaczyć ile trzeba w to włożyć wysiłku:x
aerobik co raczej sportem na zwać nie można ale ja uczęszczam