A ja chce do mojej szkoły i pomimo tego, że klasa była też troszke 'przykra' to i tak za nią tęsknie Ehh...przywiązanie!
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Imię: Olga
Wiek: 20 Dołączyła: 08 Maj 2006 Posty: 1237 Skąd: Sao Paulo
Wysłany: 2006-08-07, 13:18
nio dokładnie ja do mojej takze jestem przywiazana chociaz wpołowa widuje sie pprawie codziennie:) ale wiesz powiem szczerze ze mi to sie nie spieszy zbytnio klasa trezcia matura... bleee
Wysłany: 2006-08-09, 12:44
Moja klasa jest masakryczna....Eh....ograniczeni ludzie! Przeszkadzają na lekcjach, kompletnie nie da się z nimi pogadać....Ale fajnie ujęła to Mendii:)Ave!:)
_________________ " NiKt Mi NiE bĘdZiE mÓwIł JaK mAm ŻyĆ, bO nIkT zA mNiE nIe UmRzE..."
Moja klasa??
Zero tolerancji, wszystko przeszkadza, z nikim nie pogadasz, dla każego pierwsze liczy się wygląd, zero klimatu, współpracy, Gorzej mi sie może i mogło trafić... ale i tak jest tragicznie...
_________________ Jeśli mnie rano nie będzie to sie kiedyś w przyszłości odrodzę...Niczym Fenix z popiołu ...
"Człowiek Żyje żeby Jeść...My jemy by Żyć"
Malenka twoja klasa kojarzy mi sie z jednym utworem Farben Lehre
_________________ Jeśli mnie rano nie będzie to sie kiedyś w przyszłości odrodzę...Niczym Fenix z popiołu ...
"Człowiek Żyje żeby Jeść...My jemy by Żyć"
Moja klasa to jeden wielki zonk .. z niej kumam sie tylko z moja ziomala zreszta juz od małego trzymamy sie razem..;] w 1klasie to było chociaz 5 facetów wiec dało sie wytrzymac a od dwóch lat nie ma zadnego 26 bab ! poprostu koniec..jeszcze takie z lamusione ze zal.. eh dupolizy
mnie by tam tak klasa pasowała . Ja ze swojej klasy z liceum utrzymuję kontakt tylko z jednym kumplem, który odpadł w 2 klasie, więcej z nikim. Niektórzy potrafią przejść obok i nawet cześć nieodpowiedzieć . Za to kumpluje się z wieloma osobami z gimnazjum. Tylko ze ich to znam od podstawowki, albo i wczesniej. Mieszkamy wszyscy koło siebie więc pewnie dlatego
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Jaka jest Moja klasa? Moja klasa jest zwariowana,szalona, ale jestesmy mądrzy z kazdego przedmiotu, Moi chlopcy i niektóre dziewczyny i ja czasem ja jak nie ma pani na lekcjach to robimy co lubimy,czyli gadamy,lub zachowujemy jak zboczenscy<lol2>