Wysłany: 2005-03-25, 10:10
Co do drugiej częsci mojego tematu. Wybrałem ten kierunek bo wydaje sie przyszłościowy zwłaszcza na moim terenie (obeznanie rynku) jest nieźle płatny i interesujący. /... tak na marginesie z tego co wiem na 1 miejsce jest 17 osob //
w gimnazjum moim marzeniem była szkoła reżyserska w poznaniu, ale teraz już wiem, że pujdę zaocznie na studia do szczecina na WSSU-wyższa szkoła sztuki użytkowej,a dokładnie na grafikę komputerową się wybieram
ja jestem troche skonfiuzowana co mam robic ... fakt zostalo mi jeszcze dwa lata szkoly sredniej i powinam sie juz zastanawiac zeby wybrac odpowiednie klasy... ogolnie od dawna marzylo mi sie prawo ( adwokat) ale wiem ze ciezko bedzie mi sie tam dostac aktorstwo tez jest super, takie studia troche kosztuja ale puzniej jakie korzysci sie ma
A tak na powarznie to raczej bankowosc, rachunki itd ... sama nie wiem jak to z mna bedzie Naszczescie tutaj na studiach nie przypada 1 miesce na 100 uczni i dzieki Bogu
Imię: Piotr
Wysłany: 2005-05-07, 15:34
Zabawy na kompach sa ciekawe tylko szkoda że uczą od podstaw
i podstawy uczą cały pierwszy rok
naszcescie z drugiego przedmiotu miałem spoko goscia co dalo sie z nim ugadać zeby przeszedł odrazu do htmla
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie