Wiek: 18 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 325 Skąd: ByTuWziąśćNaPiwo
Wysłany: 2007-04-09, 20:54
I to i to uzależnia.Ziołem szkodzisz najbardziej sobie,alkocholem robisz krzywdę również innym.C2H5OH też powinno się zaliczać do narkotyków,tak samo jak nikotyna(to tak nawiasem).
_________________ idź z podniesioną głową wśród tych,którzy na kolanach
chyba nie pijesz alkoholu tylko ze względu na to że zaakceptowało je społeczeństwo?
ciekawa jestem czy gdyby tak nagle społeczeństwo przestało akceptować alkohol to Ty też przestał byś pić?
Wiek: 18 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 325 Skąd: ByTuWziąśćNaPiwo
Wysłany: 2007-04-12, 19:36
Masz 16 lat, i za przeproszeniem w tym wieku przeważnie ma się jeszcze niepoukładane w głowie.Straszne że 16 latek nie umie obejść się bez papierosa i mówi że alkochol to jego ulubiona rzeczą.
Co zamierzasz robić w wieku 20 lat?W wieku 24 alkocholizm zaawansowany?
A to co piszę jest faktem.
_________________ idź z podniesioną głową wśród tych,którzy na kolanach
Co zamierzasz robić w wieku 20 lat?W wieku 24 alkocholizm zaawansowany?
Niekoniecznie. Ja wcześniej też piłem co 2 dzień, a potem miałem miesiąc przerwy że nic niepiłem, a teraz pije od czasu do czasu i jakoś mnie nieciągnie, ale całkowicie porzucić alkoholu bym niechciał. Przynajmniej nie teraz.
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
ja do narkotyków nic nie mam bo sama brałam białe i dropy ale juz od jakiegos czasu nic nie biore nieraz mnie ciagnie ale sie powstrzymuje chodz jest ciezko:/