Ee tam ja tam widze małe różnice między wódkami ma być zimna i nie starogradzka. Ale jakoś lubie pić absolwenta, sobieskiego, a najbardziej to mi bismarck smakował ta wódka się wyróżnia od innych
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Rozmawiamy jakie piwo jest najlepsze porozmawiajmy może o wódce która wam najbardziej smakuje
Zadna Poza tym nie probuje za czesto, bo mi na to pozniejszy stan swiadomosci nie pozwala
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Jeśli już mam ochotę na alkohol, wybieram czystą wódkę, bez domieszek, bez soku. To, co wymieniłaś jest smaczne ale zapach jest dla mnie odstręczający, cóż, mówią, że się nie znam i nie wiem, co dobre
Smaki się zmieniają, ważne aby nadal zostały smakmi i przyjemność sprawiały od czasu do czasu, a nie zamieniły się w potrzebę picia. Uzależnienie, każde, pozbawia nas przyjemności a sprawia same problemy.