W horoskopy nie wierze, a co do magii to wiem, że istnieje i wiem że potrafi być bardzo niebezpieczna.
Do wróżki nie chodzie i raczej nie mam ochoty iść, bo moja przyszłość to sfera intymna którą poznam w odpowiednim czasie.
ja w horoskopy nawet wierze .. (kiedys mi wyszlo ze bede chora.. i kilka dni pozniej sie rozchorowalam ) w przesady ... raczej nie w magie tak ..ale do wrozki bym nie poszla
Moją jedyną wróżbą jest Apokalipsa i sny... W runy też zacząłem wierzyć, ale podobnie jak lisa z dystansem...Tarot, pasjans nie dowierzam... Horoskopy? Jak one wogule powstają? Wróżka niby patrzy na gwiazdke i widzi charakterystyczną chmurkę z opisem??:]
_________________ Jeśli mnie rano nie będzie to sie kiedyś w przyszłości odrodzę...Niczym Fenix z popiołu ...
"Człowiek Żyje żeby Jeść...My jemy by Żyć"
W runy też zacząłem wierzyć, ale podobnie jak lisa z dystansem...Tarot, pasjans nie dowierzam... Horoskopy?
To jest to samo co horoskopy jak dla mnie. Nie wierze w takie pierdoly. Moim zdaniem to glupie. A jesli nawet to sie sprawdza to po co chcecie znac swoja przyszlsc? Nudne zycie byloby wtedy jakbysmy wszystko wiedzieli zanim to sie przytrafi.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Wiek: 21 Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 369 Skąd: Łomża / Warszawa
Wysłany: 2006-08-30, 09:46
Ja tak samo czasem przeczytam se horoskop, ale jakos jeszcze nigdy nie wygrałem tego miliona, a niby kupa kasy miała przyjsc, wiec też nie wierze Tarot to juz wogle wpływanie na psychike ludzi
Horoskopy są moją ulubiona pozycją w gazecie. Zawsze jak przeczytam to się smieje z tych głupot . Karty, pasjanse-nie wierze w to widziałem takie rzczy z kartami które po prostu sie w pale nie mieszczą (sporo trików sam znam). Kwestia wprawy i tyle. Co do całej reszty to w to niewierz, kiedy bede chciał zrobić krok w lewo zamiast w prawo sam o tym zadecyduje i nikt nie może miec pojęcia o tym co zrobie
Hmm.. czytam, ale nie wierzę, że coś takiego może sterować moją przyszłością Aczkolwiek.. zdarza się, że się spełnia I dlatego fajnie jest się czasem pobawić Tak czy inaczej.. Charakterystyka znaków zodiaku to coś niesamowitego i to jest GIT bo zazwyczaj charakter osoby naprawdę odpowiada temu, narzuconemu przez gwiazdy ^^
_________________ "You must not find symbols in everything you see.
It makes life impossible."
;) bo zazwyczaj charakter osoby naprawdę odpowiada tem
Niezwykle rzadko chyba
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Moze z 5x nie wiecej bo czesciej mnie to smieszny niz staram sie to sprawdzac i zapamietywac.