hmm czy jestem przesadna to nie wiem.. ale wierze w karty i magie czesto rozkladam sobie pasjansy ( do tej pory mi sie zawsze sprawdzaily) przez 7 lat Mam tez karty tarota, ale boje sie ich rozkladac sa niesamowicie niebezpieczne,
Co do horoskopow to czesto je czytam ale nie zabardzo w nie wierze
czesto rozkladam sobie pasjansy ( do tej pory mi sie zawsze sprawdzaily) przez 7 lat Wink
Beauty to moze mi wywrozysz?:) Bo ja nie umiem a ciekawe czy by sie sprawdzilo:P Kiedys czytalam horoskopy ale jakos nigdy nic mi sie nie sprawdzalo to przestalam-u wrozki nigdy nie bylam ale moze kiedys pojde:)
Horoskopy czytam ale w nie nie wierzę,inne wróżby traktuję z przymróżeniem oka.
Za to do wróżki chętnie bym sie wybrała,znam przypadki w których wróżka przepowiedziała coś co sie później sprawdziło,więc moze coś w tym jest...
_________________ posłuchaj mnie duszą, a usłyszysz dużo wiecej...
heh moja mama mi opowiadala ze kiedys wybrala sie do wrozki za czasow mlodosci, i ta jej wywrozyla ze moja mamuska urodzi dwie corki ( co sie sprawdzilo i ze jedna z nas wyjdzie za maz za starszego merzczyzne ..
Jak narazie moja siostra jest zarecfzona z chlopakiem o rok starszym wiec to pewnie na mnie wyszlo ze ozenie sie z jakims staruszkiem
Jak narazie moja siostra jest zarecfzona z chlopakiem o rok starszym wiec to pewnie na mnie wyszlo ze ozenie sie z jakims staruszkiem Rolling Eyes Mr. Green
Imię: Klaudia
Wysłany: 2005-08-18, 21:35
Horoskopy czytam, ale nie wierze, zeby mogły się sprawdzi wszystkim spod jakiegos znaku Lubie za to sennik, a ze snów śni mi się co nie miara, to sprawdzam wszystko po kolei, co sobie przypomne
Wysłany: 2005-08-18, 22:33
Nie wierze w takie zeczy ale lubie czytac choroskopy. Kiedys moja kolezanka zaniosla moije i kumpeli zdjecie do wruzki. Fajnie sie sluchalo takihc glupot:P
_________________ I believe I can fly I believe I can touch the sky...D