Wiek: 18 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 325 Skąd: ByTuWziąśćNaPiwo
Wysłany: 2007-04-11, 18:30 wyzywające ciuszki (?)
Co myślicie o mini?Ostatnio będąc w mojej ulubionej króciutkiej spódniczce usłyszałam że jestem wyzywająca nie wiem czy to dobrze czy źle (nie zdążyłam się dopytać).
Mini są wyzywające?Co myślicie o dziewczynach w nich chodzących?
_________________ idź z podniesioną głową wśród tych,którzy na kolanach
moim zdaniem to właśnie zależy od sytuacji.
a może poprostu ten ktoś jak rafen wspomniał nie potrafił przedstawić tego w sposób bardziej dosadny.
uważam że mini jest na swój sposób wyzywająca ale jeżeli tylko dobrze się w niej czujesz i zakrywa pośladki [;)] to czemu nie :xx
sama lubie mini !
Wiek: 18 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 325 Skąd: ByTuWziąśćNaPiwo
Wysłany: 2007-04-12, 16:05
jest ciepło
zakrywała tyłek i taka fest czarna plisowana z satyny z koronką
Czyli chyba nie jest aż tak źle,skoro piszecie że na osobie z normalą figurą może być
A czy impreza czy szkoła-mini fajna jest
_________________ idź z podniesioną głową wśród tych,którzy na kolanach
Imię: Zygmunt
Wysłany: 2007-04-17, 20:33
Miniweczki, dekolciki wszystok jest wporzoadku, wkoncu kobieta musi jakos sie pokazac:) ahh kocham te slicznostki latem chodzące na szpilkach z krotimi spodniczkami i lekka koszuleczką kocham was
a to juz zalezy jakie mini mini mini czy MINi hehe np taka jaka nosi jedna z moich kolezanek co ledwo ledwo zaslania jej bielizne... hm wyzywajace sa, i z pewnoscia nie jeden chlopak obejrzy sie za taka panienką ja tam uwielbiam swoja spodniczke
Miniweczki, dekolciki wszystok jest wporzoadku, wkoncu kobieta musi jakos sie pokazac:) ahh kocham te slicznostki latem chodzące na szpilkach z krotimi spodniczkami i lekka koszuleczką kocham was
czyli nie przejmuj sie faceci to wzrokowcy sama również lubie od czasu do czasu pokazać nogi bo dobrze sie tak czuje. Ale naprawdę ważne jest by Ci majtek nie było widać mężczyźni od razu wyrabiają sobie zdanie o takiej panience
_________________ "Oparłam się o dąb,
zaufałam jego sile.
A on ugiął się, potem złamał.
Zawiódł mnie tak jak mój kochanek."
Ja tez, uwielbiam wyzywające ciuchy tzn akurat z amini nei przepadma, ale uwielbiam np. duuuże dekoldy hmm, poprstu dobrze się w nich czuje^^ I nei ma sie rpzejmowac co mówią inni wązne jak ty sie czujesz w tym w czym chodzisz;]