Wysłany: 2005-11-06, 19:23 zoofilia !!!
CO uważacie o sexie ludzi ze zwierzętami ?! MOżna sie tego nawet doszukać w internecie. DLaczego tak jest ?! KOmu sie to podoba i co im sie wtym podoba ?!
_________________ !! otarod Kiedy się siega po gwiazdy upadek jest bolesny......
kiedys sciagalam z kazyy "The Ring" a zamiast tego dostalam ciekawy film przyrodniczy o sloniu i pewnej dziewczynie.. (slowo ze sciagalam The Ring ) .... O H Y D A
tak jak nigdy w zyciu nie zrozumiem fizyki .. tak podobnie i nigdy nie zrozumiem sexu ze zwierzetami..
moze tacy ludzie nie moga znalezc sobie dogodnego partnera wsrod ludzi ? masakra !
_________________ ---=== No bo wiesz ze słońce z deszczem wywoluje tęcze ===---
Taaaa "The Ring"lepiej od razu się przyznać ,nie trzeba się tyle tłumaczyć Apropo tematu dla mnie tez jest to chore i powinno sie zamykać takich zboczeńców,byle tylko nie w ZOO
zoofilia dla mnie oblesna ohydna odrazajaca i przede wszystkim niezrozumiala
p.s a propos nie trzeba daleko szukac wystarczy przeczytac jedna z dosc drastycznych lektur uzupelniajacych a mianowicie "Malowanego ptaka"Kosinskiego mloda dziewczyna z kozlem i kobieta z psem
.s a propos nie trzeba daleko szukac wystarczy przeczytac jedna z dosc drastycznych lektur uzupelniajacych a mianowicie "Malowanego ptaka"Kosinskiego mloda dziewczyna z kozlem i kobieta z psem
MAm nadzieje że to nie jest książka z obraskami
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"