O ffuuujjj...okropieństwo. Teraz to ja się boje o moją biedną suczke Ona taka bosska jest, że niejeden by sie pewnie pokusił
Mendii przerazasz mnie a co tobie sie twoja suczka tak podoba ze eeee niewazne zreszta.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Imię: Jakub
Wysłany: 2007-07-08, 18:32
Nie skrzywienie na tle umysłowo fizycznym z lekkim niedorobieniem genetycznym (żart). w żadnym wypadku zoofilia to sex z zwierzętami a nie pamiętam żeby całowanie albo lizanie po twarzy (nie mówię o oralu) sexem nie jest i zoofilią tym bardziej.
no tak ale 'normalnego' człowieka [ np. mnie ] brzydzi jak pies liże po twarzy, rękach czy gdzieindziej, a skoro innemu sprawia to przyjemność to może ma już takie skłonności
chyba, że 'normalnych' ludzi nie brzydzi lizanie j.w.
no tak ale 'normalnego' człowieka [ np. mnie ] brzydzi jak pies liże po twarzy,
No napewno nie jest to przyjemne, ale nie jest to jakies straszne. A ze pies lize po rekach to tez normalne. Nigdy sie nie zastanawialem czy sprawia to przyjemnosc
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
ja np. lubie się przytulać do swojego psa.
uważam to za miłe.
niekoniecznie przyjemne chociaż po cześci ;x
wcale nie mam żadny skłonności.
czy jestem zoofilem ?
hahaha. śmieszne
kasia napisał/a:
ja np. lubie się przytulać do swojego psa.
uważam to za miłe.
JA tez lubie. Szczegulnie odrazu jak wykapie zwierzaka. Wtedy ma takie fajne puszyste futro
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!